Casal Lluís Espinal

Pedagogia de la Interioritat a l'Educació

Qui som?

El Casal Lluís Espinal és un espai de la Cova de Manresa de la Companyia de Jesús que facilita a escoles i instituts, a parròquies, a diversos grups... uns espais plenament adaptats a un estil jove. 

Compta amb un equip pedagògic-pastoral format per persones expertes en aquests camps. El Casal accepta i/o ofereix tota mena d’activitats de durada diversa, per a adolescents i joves, des d’un matí fins a dos dies i mig. 

A través d’una metodologia dinàmica es pretén que els nois i noies puguin endinsar-se en els seu interior, descobrir la individualitat dels altres i obrir-se a l’experiència de la Interioritat i la Transcendència. Impulsem aquest projecte amb Jesuïtes Educació, projecte educatiu de la Companyia de Jesús de Catalunya. Aquest projecte agrupa set escoles, que treballant en xarxa, cerquem millorar d'una manera contínua la qualitat del nostre ensenyament d'acord al nostre ideari. 

A Jesuïtes Educació tenim la voluntat de propiciar una pedagogia sensible al creixement interior. Una pedagogia en la que, com una forma de fer, la cura de la interioritat hi sigui present d'una manera explícita i alhora transversal. 


Casal Lluís Espinal Camí de la Cova, s/n   08241 Manresa (Barcelona)    -  casal.espinal@covamanresa.cat